#FML

Sa velikim zadovoljstvom vas obaveštavamo da će Studentski parliament Visoke škole za poslovnu ekonomiju i preduzetništvo, i ove godine,  po peti put, organizovati Forum mladih lidera,  i to u subotu 24. marta 2024. godine u zgradi Visoke škole za poslovnu ekonomiju i preduzetništvo, ul. Vojvode Vlahovića 35b. Početak Foruma je planiran za 10, a završetak za 16 časova.

Forum će okupiti veliki broj mladih ljudi sa ciljem da se kod njih poveća preduzetnički duh. Tradicionalno, akcenat smo stavili na jačanje omladinskog preduzetništva kao veoma važne karike u lancu jačanja preduzetništva u Srbiji uopšte.

Mladi i uspešni lideri iz različitih oblasti će sa učesnicima Foruma podeliti svoja iskustva, sa krajnjim ciljem da se učesnici, nakon sticanja formalnog obazovanja, i sami pokrenu na uspeh. Učesnici Foruma će imati prilike da zajedno sa predavačima pronađu odgovore na mnogobrojna pitanja koja zaokupljuju njihovu pažnju i koja će im pomoći na putu ličnog napretka.

Kotizacije za učešće se neće naplaćivati, ali je obavezno prijaviti se.

Prijave su otvorene do 10. marta popunjavanjem forme na linku.

Nakon registracije i pozdravnih reči organizatora, održaće se četiri predavanja podeljena u dva bloka, sa pauzom za ručak između blokova. Svim učesnicima će biti obezbeđeno koktel posluženje, paket dobrodošlice i sertifikat o učešću na Forumu. Za one koji budu imali najviše sreće, naši sponzori su pripremili i vredne poklone u nagradnoj igri koja nas očekuje na kraju Foruma.

Generalni pokrovitelj ovog Foruma je tradicionalno Visoka škola za poslovnu ekonomiju i preduzetništvo (PEP).

Pokažimo da je moguće biti mlad i uspešan u našoj zemlji!

Vidimo se 24. marta na Visokoj školi PEP.

Osoba za kontakt: Doc. dr Tamara Đalić

060 20 222 10, 065 555 48 56

tamara.vesic@vspep.edu.rs

www.vspep.edu.rs

www.fml.rs

#FML2024