I ove godine,  po peti put, Studentski parlament Visoke škole za poslovnu ekonomiju i preduzetništvo će organizovati Forum mladih lidera,  i to u nedelju, 24. marta 2024. godine u zgradi Visoke škole za poslovnu ekonomiju i preduzetništvo, ul. Vojvode Vlahovića 35b. Početak Foruma je planiran za 9, a završetak za 16 časova.

Četiri mlada i uspešna predavača će sa učesnicima podeliti svoja iskustva iz prakse sa idejom da se pokaže da je moguće biti mlad i uspešan u Republici Srbiji! Teme o kojima ćemo ove godine govoriti jesu:

– kako to računovodstveni poslovi mogu biti zabavni,

– kako mlad čovek može, igrajući se na berzi, postati “srpski vuk sa Wall Street-a”

– šta je to što je mladima neophodno danas kako bi bili uspešni lideri sutra,

– izgradnja ličnog brenda pomoću nastupa na društvenim mrežama.

Nakon registracije i pozdravnih reči organizatora, održaće se četiri predavanja podeljena u dva bloka, sa pauzom za ručak između blokova. Svim učesnicima će biti obezbeđeno koktel posluženje, paket dobrodošlice i sertifikat o učešću na Forumu, a studentima PEP-a i bodovi za vannastavne aktivnosti u letnjem semestru.

Za one koji budu imali najviše sreće, naši sponzori su pripremili i vredne poklone u nagradnoj igri koja nas očekuje na kraju Foruma. Spisak partnera možete pogledati na sajtu fml.rs/partneri

Kotizacije za učešće se neće naplaćivati, ali je obavezno prijaviti se.

Prijave su otvorene popunjavanjem forme na sajtu Foruma: – LINK.

Tradicionalno, generalni pokrovitelj ovog Foruma je Visoka škola za poslovnu ekonomiju i preduzetništvo (PEP), a između ostalih, rad organizatora podržali su i Ministavrstvo za evropske integracije, Ministarstvo privrede i Ministarstvo turizma i omladine, čime možemo reći da zajedno rastemo iz godine u godinu na svakom planu!

Za dobru atmosferu, vredne nagrade i posluženje ove godine su se pobrinuli Coca Cola Hellenic Group, Koncern Bambi AD Beograd, Escape game, pozorišta Atelje 212 i Pozorište na Terazijama, Muzej Nikole Tesle i Narodni muzej u Beogradu, Beli labud tekstil doo i prirodna kozmetika Hedera Vita.