Moguće je biti mladi i uspešan u Srbiji!

Sa velikim zadovoljstvom vas obaveštavamo da će Studentski parlament Visoke škole za poslovnu ekonomiju i preduzetništvo i ove godine, po četvrti put, organizovati “Forum mladih lidera” i to 25. marta 2023. godine u zgradi Škole, Ul. Vojvode Vlahovića 35b.

Forum će okupiti veliki broj mladih ljudi, prvenstveno studenata društveno-humanističkih nauka i učenika  završnih godina srednjih škola, sa ciljem da se kod njih poveća preduzetnički duh. Mladi i uspešni lideri iz različitih oblasti će sa učesnicima Foruma podeliti svoja iskustva, sa krajnjim ciljem da se učesnici, nakon sticanja formalnog obazovanja, i sami pokrenu na uspeh. Učesnici Foruma će imati prilike da zajedno sa predavačima pronađu odgovore na mnogobrojna pitanja koja zaokupljuju njihovu pažnju i koja će im pomoći na putu ličnog napretka.

Generalni poktrovitelj ovog projekta je Visoka škola za poslovnu ekonomiju i preduzetništvo, a pored mnogobrojnih partnera, projekat su podržali Ministarstvo omladine i sporta, Ministarstvo privrede i Ministarstvo državne uprave i lokalne samouprave.

Kotizacije za učešće se neće naplaćivati, ali je neophodno prijaviti se.

Svim učesnicima će biti obezbeđeno posluženje, paket dobrodošlice i sertifikat o učešću na Forumu. Za sam kraj Foruma planirana je i nagradna igra u kojoj će najsrećniji učesnici dobiti više od 40 vrednih nagrada koje su obezbedili naši sponzori.

Za informacije kontakt osoba je Tamara Vesić na telefon 065 555 48 56 ili mejl studentski.parlament@vspep.edu.rs , a više o Forumu možete pročiatti na sajtu www.fml.rs

Prijave su dostipne na LINKU:

https://docs.google.com/forms/d/e/1FAIpQLSc5bIESaqX3hnyMGeh3A7Nr23vQN1mykNS_yUaBVdun8O9qBw/viewform

Vidimo se 25. marta!