Moguće je biti mladi i uspešan u Srbiji!

Sa velikim zadovoljstvom vas obaveštavamo da će Studentski parlament Visoke škole za poslovnu ekonomiju i preduzetništvo i ove godine, po treći put, organizovati “Forum mladih lidera” i to 30. marta 2019. godine u zgradi Škole, Ul. Vojvode Vlahovića 35b u periodu 9-17 časova.

Forum će okupiti veliki broj mladih ljudi, prvenstveno studenata društveno-humanističkih nauka i učenika  završnih godina srednjih škola, sa ciljem da se kod njih poveća preduzetnički duh. Mladi i uspešni lideri iz različitih oblasti će sa učesnicima Foruma podeliti svoja iskustva, sa krajnjim ciljem da se učesnici, nakon sticanja formalnog obazovanja, i sami pokrenu na uspeh. Učesnici Foruma će imati prilike da zajedno sa predavačima pronađu odgovore na mnogobrojna pitanja koja zaokupljuju njihovu pažnju i koja će im pomoći na putu ličnog napretka.

Pokažimo zajedno  da je moguće biti mlad i uspešan u našoj zemlji!

Generalni poktrovitelj ovog projekta je Visoka škola za poslovnu ekonomiju i preduzetništvo, a pored mnogobrojnih partnera, projekat su podržali Ministarstvo omladine i sporta i Ministarstvo privrede.

Kotizacije za učešće se neće naplaćivati, ali je neophodno prijaviti se.

Svim učesnicima će biti obezbeđeno posluženje, paket dobrodošlice i sertifikat o učešću na Forumu. Za sam kraj Foruma planirana je i nagradna igra u kojoj će najsrećniji učesnici dobiti više od 40 vrednih nagrada koje su obezbedili naši sponzori.

Prijave su dostupne na ovom linku ili popunjavanjem forme u desnom gornjem ćošku ovog sajta.

Za informacije kontakt osoba je Tamara Vesić na telefon 065 555 48 56 ili mejl studentski.parlament@vspep.edu.rs , a više o Forumu možete pročiatti na sajtu www.fml.rs

Vidimo se 30. marta!