Dragi učesnici,


Ovom prilikom vas obaveštavamo da je Forum mladih lidera otkazan zbog pretnje širenja Korona virusa (COVID-19).

Kako je Svetska zdravstvena organizacija proglasila pandemiju i Vlada Republike Srbije donela Odluku o zabrani zatvorenih skupova na neodređeno vreme, a oslanjajući se na preporuke Ministarstva zdravlja, doneli smo ovu odluku kako bismo zaštitili interes i bezbednost svih učesnika, partnera i govornika, obzirom da Visoka škola za poslovnu ekonomiju i preduzetništvo, kao generalni pokrovitelj ovog projekta, uvek se trudi da posluje društveno odgovorno.

Hvala velikom broju učesnika koji su se do sada prijavili, kao i velikom broju sponzora i partnera. Koristimo priliku da se zahvalimo svima koji su imali entuzijazam da podrže Forum mladih lidera, uz nadu da će interesovanje biti isto i naredne godine. Veliko hvala poručujemo:

Takođe, hvala našim i govornicima na podršci i razumevanju. Verujemo da će biti prilike da sarađujemo sledeće godine. Planirano je da predavači budu:

Molimo vas da svi preuzmemo mere potrebne da se smanji rizik od širenja virusa time što ćemo pratiti savete nadležnih zdravstvenih ustanova.

Srdačno,

Studentski parlament Visoke škole PEP